SEKS,SEKS I SVE VEZANO ZA...SEKS! https://blog.dnevnik.hr/seks17

utorak, 01.08.2006.

Flert - Tips & Tricks

Riječ flert vuče korijen – a odakle bi drugo – iz Francuske. Jedan ljubazan kompliment i već je klasični uvod u jedan obećavajući flert učinjen.
Prilika za flert ima uvijek i svugdje. Može početi u gužvi na tržnici, u supermarketu, u punom tramvaju... Međutim, najbolje su šanse kad je čovjek odmoran, otvoren i vedar. S jednim ljubaznim osmijehom na licu proći ćeš garant bolje. Loše raspoloženje govori ljudima da ti se ne približavaju. Ljepota flerta: mala zabava koja te ne obavezuje ni na što! Samo ako to obadvoje želite bit će više od toga!


Pokušaj približavanja
Učinjeno: blaženo sjediš s njim za stolom i u dubokom ste razgovoru. Sada pažljivo ispitaj sviđaš li mu se i koliko. Jednostavan trik: u razgovoru se približi nečemu iz tvoje privatne sfere ili privatnim pričama drugih ljudi i pri tome pazi na njegove sljedeće reakcije:

1. Odgurni čašu ili šalicu bliže njemu. Zbunjuje li ga to, ili ga hrabri?
2. Gurni knjigu, olovku, čep od Ožujskog na njegov kraj stola. Prihvaća li igru?
3. Skini mu mrvice s ramena ili ga slučajno dodirni prstima. Je li njegovo držanje i dalje prijateljsko, približava li ti se ili odmiče stolicu?
4. Vrati sve one predmete natrag, ponovi to na različite načine. Mijenja li to što, je li zainteresiran ili je sve hladniji?!
5. Crtaj na računu ili komadiću papira simbole koji imaju veze s flertom: dva kruga koja se dodiruju ili dvije strelice, dvije ptice… Napiši: "Volim te" na kineskom i kaži nešto romantično… Komentira li to?
6. U razgovoru se saginji naprijed i vraćaj se natrag. Dodiruj predmete nježno – ali ne pretjeruj!

Cjelokupan način izražavanja kao što je smijeh, primicanje glave i dodiri određuju tvoj uspjeh u flertu. Nemoj biti napadna, cilj ove igre je samo dati mu šansu da ti priđe - ako ti prići želi.
Ovo je sve napisao dipl. psiholog J. Dieker-Müting u svojoj knjizi "Flertovanje".

Korpa - pa što?
Naravno da se nakon svega može dobiti korpa. Možda je i on ustao na lijevu nogu tog dana, možda je ugođaj bio pogrešan… Možda si pogriješila u nečemu.

Tipične pogreške:

Beskrajna pitanja jer želiš nešto određeno čuti ("Sviđa li ti se moja kosa?", "Što veliš za moj auto?").
Ne vrši pritisak na njega, moraš respektirati da on treba pauzu inače će iskočiti kroz prozor.
Ne petljaj se u njegove stvari. To što sjedi s tobom ne znači da mu trebaš postavljati pitanja: "Zašto si solo?", "Mislim da si to mogao mudrije izvesti…" Takva pitanja pokvare sve.
Ne bulji stalno u njega, možda bi najradije propao u zemlju.

Uči na svojim pogreškama, ali ne odustaj. Jedno jasno NE mora svaki pametan čovjek prihvatiti.

Sramežljiva? Samo se smješkaj...
Ti bi se rado ljubakala s njim, ali… možda nije pravi trenutak za akciju… što će drugi reći kad primijete da ga zavodim… Bez loših izgovora, molim. Što možeš izgubiti? Ako ne znaš kako se to radi – vježbaj. Vježba čini majstora! Samo se nasmiješi i upitaj prvog prolaznika, na primjer, koji je najbliži kafić. Eh, kad to uvježbaš – isto pitaj nekog tko ti se sviđa! :-) Divan je osjećaj kad se on tebi nasmiješi. Kad već razgovor krene, napiši mu svoj broj telefona i stavi mu cedulju u ruku. Ti si bacila svoju loptu, sad pričekaj njegovu.

01.08.2006. u 21:55 • 9 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

Naći će se koja slikica vezana za seks,neke pričice a ostatak ćemo vdijeti...

Free Web Counter
Free Web Counter



Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

Ako želite poslat nešto ili pitat slobodno pošaljite mail s bilo kakvim pitanjima:

seks17@net.hr

na taj mail mi se možete javit ako želite pričat sa mnom preko msn-a